POZABLJENI PRIJAVNI PODATKI?

Kaj delamo

TGT Gradbeni servis je gradbeno podjetje, ki ustvarja na avstrijskem in slovenskem trgu. Naše stranke nam zaupajo, ker smo zanesljivi, hitri in profesionalni. Kvaliteto naših storitev potrjujejo tudi certifikati, podeljeni s strani izobraževalnih institucij v Avstriji. Naše vodilo pri vsakdanjem delu pa je zadovoljna in nasmejana stranka, ki ponovno želi našo storitev.

Adaptacije

 • Izvajamo vse vrste adaptacijskih ter sanacijskih del, kot so obnova starih ter poškodovanih prostorov, objektov in stavb, zaščita stavb ter samih prostorov proti vlagi t.i. hidroizolacija, hidrofobno injektiranje, zamenjava starih gradbenih elementov z novimi.
 • Adaptacijska dela so vsa gradbena dela s katerimi preuredimo oz. prenovimo ter hkrati bistveno ne spreminjamo samega izgleda, zmogljivosti ali namembnosti objekta. Za izvedbo adaptacije praviloma ne potrebujemo gradbenega dovoljenja.
 • V bivalne prostore uredimo tudi prostore, ki so prej bili namenjeni drugim stvarem. Prav tako poskrbimo za odvoz starega materiala.
Izvajamo vse vrste adaptacijskih ter sanacijskih del, kot so obnova starih ter poškodovanih prostorov, objektov in stavb, zaščita stavb ter samih prostorov proti vlagi t.i. hidroizolacija, hidrofobno injektiranje, zamenjava starih gradbenih elementov z novimi. Adaptacijska dela so vsa gradbena dela s katerimi preuredimo oz. prenovimo ter hkrati bistveno ne spreminjamo samega izgleda, zmogljivosti ali namembnosti objekta. Za izvedbo adaptacije praviloma ne potrebujemo gradbenega dovoljenja. V bivalne prostore uredimo tudi prostore, ki so prej bili namenjeni drugim stvarem. Prav tako poskrbimo za odvoz starega materiala.

Fasaderstvo

 • Izvajamo izdelavo vseh vrst fasad. Prilagajamo se željam in potrebam strank, vam svetujemo in se dogovorimo o izbiri materiala, možnostih in o načinu izdelave fasade. Fasada je zunanja, navadno čelna, arhitektonsko poudarjena stran stavbe, pročelje. Fasade ločimo po zgradbi, materialu in konstrukciji. Primarno fasada ščiti naše stanovanje pred zunanjimi vplivi, druga pomembna funkcija fasade pa je dekorativna.
 • Kakovostna fasada je paroprepustna. Končni videz fasade je odvisen od izvedbe in izbire zaključnega sloja fasadnega ometa in nanosa. Uporabljamo fasadne sisteme vseh večjih proizvajalcev: Baumit, Weber, Jub, Demit, Rofix.
Izvajamo izdelavo vseh vrst fasad. Prilagajamo se željam in potrebam strank, vam svetujemo in se dogovorimo o izbiri materiala, možnostih in o načinu izdelave fasade. Fasada je zunanja, navadno čelna, arhitektonsko poudarjena stran stavbe, pročelje. Fasade ločimo po zgradbi, materialu in konstrukciji. Primarno fasada ščiti naše stanovanje pred zunanjimi vplivi, druga pomembna funkcija fasade pa je dekorativna. Kakovostna fasada je paroprepustna. Končni videz fasade je odvisen od izvedbe in izbire zaključnega sloja fasadnega ometa in nanosa. Uporabljamo fasadne sisteme vseh večjih proizvajalcev: Baumit, Weber, Jub, Demit, Rofix.

Polaganje keramike

 • Polaganje ploščic opravljamo tako v individualnih stanovanjih in hišah kot tudi v večstanovanjskih objektih, v vseh poslovnih, gospodarskih in javnih objektih. Polaganje ploščic opravljamo tako na zunanjih kot tudi notranjih površinah. Zagotavljamo dogovorjene roke in trajno kakovost opravljenih del polaganja ploščic in druge keramike.
 • Sledimo novostim na področju polaganja ploščic in druge keramike in vam svetujemo pri izbiri materialov. Delamo po načrtih strank oziroma arhitektov. Pri vseh delih polaganja ploščic smo fleksibilni, prilagodimo se zahtevam in željam stranke. Po želji stranke ploščice in drugo keramiko tudi nabavimo.
Polaganje ploščic opravljamo tako v individualnih stanovanjih in hišah kot tudi v večstanovanjskih objektih, v vseh poslovnih, gospodarskih in javnih objektih. Polaganje ploščic opravljamo tako na zunanjih kot tudi notranjih površinah. Zagotavljamo dogovorjene roke in trajno kakovost opravljenih del polaganja ploščic in druge keramike. Sledimo novostim na področju polaganja ploščic in druge keramike in vam svetujemo pri izbiri materialov. Delamo po načrtih strank oziroma arhitektov. Pri vseh delih polaganja ploščic smo fleksibilni, prilagodimo se zahtevam in željam stranke. Po želji stranke ploščice in drugo keramiko tudi nabavimo.

ZAKAJ IZBRATI NAS

 • Ker s kakovostno opravljenim delom zagotovimo zadovoljstvo stranke in nas.
 • Zato ker pri svojem delovanju sledimo načelu profesionalnosti in visoke kvalitete.
 • Naročila izvajamo z vašim ali našim materialom po celotni Sloveniji in Avstriji.
 • Storitve za vas prilagodimo vam po meri.
 • Zadovoljstvo naših strank je najboljši razlog.

DELAMO

Vsa strešno kleparska dela, krovska dela z vsemi kritinami, tesarska dela, izdelava nadstreškov in frčad, montaža snegobranov, izdelava toplotnih izolacij strehe, demontaža azbestnih kritin z odvozom, ...

DELAMO

Slikopleskarska dela, glajenje sten z izravnalno maso, kitanje sten in stropov, brušenje sten in stropov barvanje fasad, barvanje lesenih površin in opaža, barvanje oken, vrat, ...

DELAMO

Zaključna gradbena dela, zidanje in ometi, zemeljska dela – izkopi, izdelovanje kaminov, izdelujemo škarpe, izdelamo betonirane stebre, oblaganje z kamnom, ...

ZAGOTAVLJANJE DELA DELAVCEV DRUGEMU UPORABNIKU

Naše podjetje vam nudi tudi kadrovske storitve iskanja delavcev na področju gradbeništva. Delovno silo za vas izberemo za delo v Sloveniji ali Avstriji. Napotitev delavca v Avstrijo je lahko dolgotrajni in zahteven postopek, zato to uredimo namesto vas. Imamo dolgoletne izkušnje z delom v gradbeništvu na avstrijskem trgu, zato razumemo in vemo kakšna delovna sila je potrebna za posamezen projekt ali delo. Narava dela v gradbeništvu zahteva fleksibilnost in hiter odziv. Tukaj nastopimo mi, ki vam hitro priskrbimo strokovno usposobljene in kakovostne delavce za posamezna dela.
NA VRH